Hieronta

Teen sekä klassista- että urheiluhierontaa. Kumpikin on oma hierontatapansa, mutta asiakkaan toivomuksesta on mahdollista käyttää molempia tapoja samassa hoidossa. Tilanteen mukaan saatan käyttää myös erilaisia venytyksiä

Klassinen hieronta

Jokaisella hierojalla on oma kädenjälkensä. Hieronnassa otetaan aina huomioon asiakkaan toiveet ja tarpeet. Tavoitteena on kehomielen kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Voi sanoa, että klassinen hieronta on enemmän hemmottelevaa kuin muokkaavaa hierontaa, jota urheiluhieronta taas on. Klassisessa hieronnassa käytetään perushierontaöljyjä.

Klassisen hieronnan yleisinä periaatteina ovat muun muassa:

  • Kudosten aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuttaminen
  • Lihasten rentouttaminen
  • Lihasjännitysten ja kiputilojen poistaminen sekä ennaltaehkäisy

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta perustuu klassiseen hierontaan ja sopii urheilijoiden lisäksi muillekin. Hieronnassa huomioidaan asiakkaan harjoitus- ja kilpailuohjelma. Tavoitteena on kehon rentouttaminen ja elimistön palauttaminen rasituksista.

Voi sanoa, että urheiluhieronta on enemmän muokkaavaa kuin hemmottelevaa hierontaa, jota klassinen hieronta taas on. Klassiseen hierontaan verrattuna urheiluhieronta on voimakkaampaa. Hierojan otteet ovat muokkaavia. Otteiden ja hoidon voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Urheiluhieronnan yleisinä periaatteina ovat muun muassa:

  • Kudosten aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuttaminen
  • Lihasten ja jänteiden joustavuuden lisääminen
  • Lihaskalvojen (myofaskioiden) hoitaminen
  • Sopii urheilijan tai kuntoilijan lihashuoltoon

Heikki Vuorila

Koulutettu hieroja, hermoratahieroja, valmentaja/ohjaaja – joogaohjaaja

Ajanvaraukset Heikki Vuorila 040 – 570 2693

Mainokset