Hoidot

Heikki Vuorila

Koulutettu hieroja – hermoratahieroja – valmentaja/ohjaaja – joogaohjaaja

Teen Kaarinan kaupungin alueella kotikäynteinä klassista- ja urheiluhierontaa sekä hermoratahierontaa ja jalkavyöyhyketerapiaa. Hoitojen yhteydessä on saatavissa ohjausta ja neuvontaa terveyteen ja hyvinvointiin. Tervetuloa hoitooni vahvistamaan omaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi!

Olen kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka alku on kunnossa olevassa elämäntilanteessa. Elämäntilanne on ihmisen kehon ja mielen pelitila. Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa elämäntilanne, keho ja mieli ovat tasapainoisessa vuorovaikutuksessa keskenään.

Shiatsuhoitoja olen tehnyt vuodesta 2005 lähtien. Olen pitänyt kansalaisopistoissa ja kansansopistoissa itsehoitoon tarkoitettuja shiatsutyöpajoja sekä opettanut koulutettujen hierojien valmistavassa koulutuksessa. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin keväällä 2012. Teen klassista- ja urheiluhierontaa. Toimin myös tutkintojen vastaanottajana hierojan ammattitutkinnossa. Opetan koulutettujen hieronnan valmistavassa koulutuksessa.

Ruoka on lääkettä, siksi ihmisen on hyvä tiedostaa, minkälaista ruokaa hän omaan vastaaansalaittaa. Shiatsukoulutusten kautta olen tullut tietoiseksi makrobiotiikkaan perustuvan luonnollisen ja tasapainoisen ruuan perusteista. Myös paleoruoka on tällä hetkellä kiinnostukseni kohteena.

Kotikäyntejä Kaarinan kaupungin alueella

Kotikäyntien ajanvaraukset puhelinnumerosta 040 570 2693/ Heikki Vuorila.

 

 

Mainokset